Tinja-Riikka Korpela pelaa Saksassa toista kauttaan. “Tinni” pääsi juhlimaan viime keväänä Bundesliigan mestaruutta. Tuolloin voitto ratkesi vasta viimeisellä kierroksella. Nyt juhlat saattavat alkaa jo aiemmin. Bayern voitti sunnuntaina SC Sandin 3-0 ja venytti sarjajohtonsa yhdeksään pisteeseen. Joukkue kohtaa vielä Bayern Leverkusenin, SGS Essenin ja Hoffenheimin. Korpela kantoi jälleen sunnuntaina omiensa maalivahtivastuun.

Suomalaiset saattavat päästä juhlimaan mestaruutta myös Tanskassa. Tuija Hyyrysen ja Nora Heroumin Fortuna Hjørring voitti sunnuntaina OB:n 3-1 ja johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla. Kierroksia on kuitenkin jäljellä vielä seitsemän.

Saksassa ja Tanskassa kaudet ovat huipentumassa, mutta Ruotsissa vasta alkumetreillä. Emmi Alanen syötti maalin ja pelasi täydet minuutit, kun Vittsjö voitti Eskilstunan 1-0. Linda Sällström urakoi niin ikään voittavalla puolella koko pelin.

Iina Salmi oli aiemmin viikolla FC Rosengårdin avauksessa, kun joukkue voitti Annika Kukkosen Djurgårdenin Tukholmassa 3-0. Salmi tuli vaihtoon tunnin kohdalla. “Anki” pelasi täydet minuutit.

Adelina Engman pelasi 73 minuuttia, kun Kopperbergs/Göteborg tahkosi maalittoman tuloksen Örebron kanssa. Jenny Danielsson tuli vaihtoon vartti ennen ottelun päätöstä, kun Kristianstad kärsi 1-4-kotitappion Linköpingille.

Norjassa Anna Westerlundin LSK Kvinner siirtyi viiden kierroksen jälkeen sarjakärkeen voittamalla Medkilan 5-2. Westerlund pelasi totutusti täydet minuutit. Kolbotn haki 2-0-voitolla vieraspisteet Kleppiltä. Juliette Kemppi pelasi koko ottelun, Siiri Välimaa oli vaihdossa. Maija Saari oli niin ikään vaihdossa, kun Stabæk voitti Røan 2-1.

Naisten maajoukkue on koolla seuraavan kerran kesäkuun alussa. Joukkue kohtaa EM-karsinnoissa Irlannin Valkeakoskella 3.6. ja Portugalin Helsingissä 7.6.