Vuonna 2011 Myyrmäkeen siirtynyt Korhonen voitti Punamustien riveissä neljä Suomen mestaruutta ja kolme Suomen Cupin mestaruutta. Naisten A-maajoukkueessa 27-vuotias Korhonen esiintyi kuudesti.

Korhosen mukaan lopettamispäätös alkoi kypsyä jo viime kauden aikana, vaikka PK-35 Vantaan kausi sujui tuloksellisesti mainiosti. Päätökseen vaikuttivat myös pelaamista häirinneet selkävammat.

– Olen tehnyt päätöksen, että en tule pelaamaan tänä vuonna jalkapalloa kilpailullisessa mielessä. En halua sanoa, että en enää ikinä pelaisi jalkapalloa, mutta ainakaan liigassa minua ei enää nähdä, Korhonen kertoo PK-35 Vantaan sivuilla.

– Minulla on paha välilevyn pullistuma alaselässä, joten tekonurmipelaaminen ei tee kovin sille kovin hyvää. Selkä on mennyt jo kahdesti, joten en halua sen menevän enää kertaakaan. Kehittymismahdollisuuksia olisi vielä ollut, mutta selkä ei enää pitänyt siitä touhusta. Lopettaminen oli siis hyvä ratkaisu sekä henkisen että fyysisen hyvinvoinnin kannalta.

Korhonen aloitti jalkapallon FC Hongassa, josta hän siirtyi 13-vuotiaana HJK:n riveihin. Siellä hän pelasi B-tyttöihin asti. Juniorivuosiensa jälkeen Korhonen pelasi yhden kauden Ykköstä Puistolan Urheilijoissa ja peräti viisi kautta Tikkurilan Palloseurassa. Korhonen siirtyi vantaalaisseurasta toiseen, kun hän siirtyi kauden 2010 jälkeen PK-35 Vantaan riveihin.

Korhosen Vantaalla pelaamat vuodet olivat menestyksekkäitä, sillä PK-35 Vantaa voitti viiden kauden aikana neljä liiga- ja kolme cup-mestaruutta. Korhosen mukaan hän pääsi kokemaan Punamustissa asioita, joista hän ei ollut uskaltanut edes unelmoida.

– Vuosilta jäi paljon hyviä muistoja, jollaisia en osannut ajatella kokevani pelaajana. Olen saanut pelata paljon kansainvälisiä pelejä, pelannut naisten A-maajoukkueen kanssa ja päässyt pelaamaan silloista maailman parasta joukkuetta Lyonia vastaan. Olen päässyt haastamaan itseäni. Harva pelaaja pääsee pelaamaan tuollaisia pelejä huippuja vastaan tai voittaa neljä kertaa mestaruuden ja kolmesti Suomen Cupin.

Korhosen kattava haastattelu hänen urastaan luettavissa kokonaisuudessaan PK-35 Vantaan sivuilla.

Lähde: https://pk35vantaa.fi