Juliette Kemppi osui Kolbontin paidassa 32. ja 66. minuuteilla. Joukkueen toinen suomalainen, eli Siiri Välimaa oli vaihdossa. Anna Westerlundin LSK Kvinner pöllytti Uræddia peräti 11-0-lukemin. Suomalainen pelasi täydet minuutit. Myös Maija Saari pelasi täydet minuutit, kun Stabæk haki 2-1-vierasvoiton Sandvikenista.

Viikon suomalaiskohtaaminen pelattiin Malmössä. Kaudeksi 2016 Suomesta Ruotsiin siirtyneet Iina Salmi ja Jenny Danielsson pääsivät molemmat debytoimaan sarjaotteluissa uusissa seuroissaan. Salmi tuli kentälle viimeiseksi vartiksi kun hänen edustamansa FC Rosengård voitti Kristianstadsin 2-1. Danielsson pelasi täydet minuutit.

Emmi Alanen ja Linda Sällström pelasivat molemmat 90-minuuttiset, kun Vittsjö avasi kauden 1-1-tasapelillä Kvarnsvedensin kanssa. Annika Kukkonen pelasi täydet minuutit, kun Djurgården kärsi 1-2-tappion Eskilstuna Unitedille. Adelina Engman tuli vaihtoon 84. minuutilla, kun Kopparbergs/Göteborg hävisi Piteålle 0-2.

Tanskassa Nora Heroumin ja Tuija Hyyrysen Fortuna Hjørring voitti Vejlen peräti 5-0-lukemin. Suomalaiskaksikko pelasi täydet minuutit. Saksassa sarjakärki Bayern München puolestaan kärsi kauden ensimmäisen tappionsa kun Frankfurt oli parempi 1-0-lukemin. Tinja-Riikka Korpela kantoi totutusti omiensa torjuntavastuun.

Lähde: www.palloliitto.fi