Puola näytti kuitenkin vahvuutensa heti paikan saatuaan. 18. minuutilla Artur Jędrzejczykin keskitys oikealta laidalta löysi keskelle hiukan liian vapaaksi jätetyn Kamil Grosickin, joka jatkoi syötön suoraan takakulmaan ohi voimattoman Hradeckyn.

Vain kaksi minuuttia myöhemmin Puola iski jälleen. Nopea vastahyökkäys pelattiin vasemmalle, josta Grosickin tarkka keskitys löysi takatolpalta Paweł Wszołekin, jolla oli helppo työ siirtää pallo lähietäisyydeltä maaliin.

Tämän jälkeen peli jälleen tasaantui, mutta reilun puolen tunnin pelin jälkeen Puola tuli jälleen murhaavan tehokkaasti. Ensin Hradecky torjui hyvin Jędrzejczykin laukauksen ja hetkeä myöhemmin pallo pelattiin nopeiden siirtojen jälkeen Filip Starzyńskille, joka pääsi vapaasti kääntymään vajaassa 20 metrissä ja laukoi pallon vastustamattomasti maalin vasempaan kulmaan.

38. minuutilla Grosickyn vaarallinen keskitys oli livahtaa suoraan maaliin, mutta tolppa pelasti Suomen. Heti seuraavasta hyökkäyksestä Suomi sai ensimmäisen paikkansa, kun Roman Eremenko pääsi laukomaan reilusta 20 metristä ohi maalivahti Artur Borucin, mutta puolustus pelasti tilanteen. Tästä Suomi sai hyvän otteen ja painetta Puolan päätyyn avausjakson loppuun, mutta todellisia maalipaikkoja ei ennen taukoa nähty.

Toisen puoliajan ensimmäinen tilanne oli Huuhkajien vaihtomiehen Robin Lodin vahva nousu ja laukaus 20 metristä, mutta pallo painui reilusti yli maalin. Suomi oli nostanut peliään selkeästi ja tämä tasoitti kenttätapahtumia.

Puola tuli kuitenkin jälleen terävästi 66. minuutilla. Pallo pelattiin oikealla laidalla läpi Grosickylle, joka löysi maalin edestä Wszołekin ja tämä iski illan toisen osumansa. 4-0-maali antoi Puolalle taas lisäpuhtia ja isännät ottivat peliä haltuunsa vahvemmin toviksi.

82. minuutilla Puolan viides maali oli erittäin lähellä, kun Robert Lewandowski täräytti 20 metristä vapaapotkun ylärimaan, mutta Suomen onneksi pallo kimposi maaliviivan kentän puolelle. Kaksi minuuttia myöhemmin 5-0 oli kuitenkin tosiasia, kun pitkä pystysyöttö vapautti Grosickin, joka kiersi Hradeckyn ja sijoitti pallon varmasti maaliin. Enempiä osumia ei ottelussa enää nähty.

Puola – Suomi 5-0 (3-0)

18. 1-0 Kamil Grosicki

20. 2-0 Paweł Wszołek

32. 3-0 Filip Starzyński

66. 4-0 Wszołek

85. 5-0 Grosicki

yleisöä: 42 068