Kierroksen ehkäpä suurin yllätys nähtiin Helsingissä, kun ONS voitti HJK:n 3-1 (1-1). Onna Ketola vei ONS:n johtoon 18. minuutilla, mutta pian perään HJK:n Essi Sainio tasoitti. ONS ratkaisi ottelun toisen puoliajan lopulla, kun ensin Emma Pehkurinen viimeisteli johtomaalin reilu vartti ennen loppua ja Denali Murnan sinetöi loppulukemat minuutti ennen täyttä aikaa. FC Honka otti selvän 4-0 (2-0)-voiton TiPS:n vieraana. Iida Ranin ja Riikka Hannula osuivat espoolaisilta avauspuoliskolla ja Hannulan toinen osuma sekä Jenni Leinosen maali toisen puoliajan lopulla varmistivat pisteiden matkaamisen Hongan plakkariin.

Ilves nousi 4-2 (1-2)-voittoon NiceFutiksesta. NiceFutis aloitti kotikentällään räväkästi, kun se meni kahden maalin johtoon Marina Fedorovan sekä Ilveksen omaksi maaliksi merkatulla osumalla. Heidi Kollanen kuitenkin kavensi vielä ensimmäisellä puoliajalla ja toisella Ilves iski lisää löylyä Sini Lauermaan, Kaisa Björnin ja Heidi Kollasen toisella osumalla.

PK-35 Vantaa ei antanut TPS:lle mahdollisuuksia, vaan juhli selkeää 4-0 (2-0)-voittoa. Netta Koso heilautti verkkoa kahdesti ja Sanni Franssi sekä Hanne Ojanperä osuivat kertaalleen. Åland United sen sijaan kukisti kotonaan Pallokissat 2-1 (2-0). ÅU:n Cynthia Uwak sekä Isabella Mattsson johdattivat kotijoukkueen kahden maalin taukojohtoon ja Pallokissojen kirin ainoaksi osumaksi jäi Ella-Rosa Huuskon osuma.

Kahden ottelun jälkeen PK-35 Vantaa ja Åland United ovat ainoina puhtaan pelin joukkueina. Pallokissat ja TiPS ovat sen sijaan ainoat joiden pistetiliin ei ole kertynyt yhtään merkintää.