Suomen joukkue matkusti Montenegroon perjantaina ja harjoitteli ensimmäistä kertaa lauantaina. Joukkue lähtee tärkeään karsintaotteluun haastavista lähtökohdista. Kenraaliharjoituksena toiminut Cyprus cup ei sujunut odotusten mukaisesti ja tuloksiksi kirjattiin tasapeli ja kolme tappiota.

– Olemme analysoineet turnauksen jo muutamaan otteeseen ja päättäneet jättää sen taaksemme. Meillä on muutamia asioita, joihin meidän täytyy erityisesti keskittyä. Sitä olemme ensimmäisten harjoitusten aikana tehneet, päävalmentaja Andrée Jeglertz toteaa Palloliiton sivuilla.

Suomi on aloittanut EM-karsinnat hyvin. Plakkarissa on voitot Montenegrosta kotiottelussa ja vieraspisteet Irlannista. Espanja haki voiton Helsingistä. Montenegro puolestaan on hävinnyt kaikki neljä peliään maalierolla 1-19. Jeglertz ei silti aliarvioi joukkuetta.

– Montenegro on hankala vastus, heillä on muutamia taitavia pelaajia. Heillä on ollut vaikeat karsinnat ja joukkue on päästänyt paljon maaleja omaan päähän. Tiedämme kuitenkin edellisen pelin perusteella, että niin kauan kun heillä on mahdollisuus ottaa pisteitä, taistelevat he todella ahkerasti.

Lähde: www.palloliitto.fi