Viime vuoden kärkikaksikko kohtasi heti ensimmäisellä kierroksella, kun Ilves emännöi PK-35 Vantaata. Ilves meni ottelussa johtoon Elina Myllymäen maalilla kuudennella minuutilla, mutta jo seuraavan viiden minuutin aikana PK-35 Vantaa oli noussut rinnalle ja ohi Netta Koson ja Sanni Franssin osumilla. Lopullisen niitin iski Hanne Ojanperä kahdeksan minuuttia ennen täyttä aikaa. Näin PK-35 Vantaa avasi kautensa 3-1 (2-1)-voitolla.

ONS ja NiceFutis avasivat kautensa 1-1 (1-0)-tasapelillä. Anni Miettunen vei ONS:n johtoon, mutta Netta Hannula tasoitti toisella puoliajalla. Åland United haki vierasvoiton kaadettuaan FC Hongan 1-0 (0-0). Ottelu ainokaisesta vastasi Raissa Feudjio. HJK nappasi niin ikään vierasvoiton, kun se kukisti Pallokissat 2-0 (1-0). Kaisa Collin toimi HJK:n maalintekijänä ja toinen osuma merkattiin Pallokissojen omaksi maaliksi. TPS voitti sarja-avauksessaan sarjanousija TiPS:n 1-0 (0-0). Ottelun ratkaisijaksi nousi viisi minuuttia ennen täyttä aikaa onnistunut Alina Schrey.