Suomi aloitti ottelun pirteästi, mutta Islanti rankaisi heti paikan tullen. 16. minuuttia oli pelattu, kun hyvä pystysyöttö tavoitti Arnor Trostauson, joka sivalsi kärkipotkulla pallon etukulmasta sisään ohi voimattoman Henrik Moisanderin.

Maalin jälkeen ottelu oli hyvin Suomen hallussa ja Suomi sai luotua sekä painetta että paikkoja Islannin maalille. Paras paikka siunaantui Rasmus Schüllerille, joka oli täysin vapaana rankkaripilkulla, mutta ampui Teemu Pukin oivasti tarjoileman pallon reilusti yli maalin.

Toisen puoliajan alkuun vaihdosta kentälle tullut Roope Riski oli karata läpiajoon, mutta Islannin maalivahti peitti hyvällä vastaantulollaan Riskin yrityksen. Tunnin kohdalla Janne Sakselan matala vapaapotku maalille ei aivan tavoittanut Hannu Patrosta, joka olisi pystynyt ohjaamaan pallon verkkoon.

Toisella puoliajalla ottelu oli varsin selvästi Suomen hallinnassa Islannin iskiessä pääasiassa vastaiskuin. Suomi taas haki hanakasti ratkaisuja laukauksilla. Sekä Johannes Laaksonen, Petteri Forsell, Roope Riski että Juha Pirinen pääsivät kokeilemaan hyvistä paikoista laukauksia, mutta kudit menivät joko ohi tai päin islantilaisvahtia. Näin Islanti kuittasi ottelusta voiton.

Suomen kokoonpano:

1 Henrik Moisander

5 Tapio Heikkilä (61. 4 Hannu Patronen)

6 Rasmus Schüller (C) (61. 8 Matej Hradecky)

7 Mehmet Hetemaj (46. 17 Johannes Laaksonen)

10 Teemu Pukki

13 Kari Arkivuo (76. 20 Petteri Forsell)

14 Juha Pirinen

15 Daniel O´Shaughnessy

16 Akseli Pelvas (46. 9 Roope Riski)

21 Janne Saksela

22 Jukka Raitala (46. 18 Timo Tahvanainen)

Vaihdossa:

12 Mika Hilander

23 Markus Uusitalo

2 Jarkko Hurme

3 Ville Jalasto

11 Aleksandr Kokko

19 Simon Skrabb