Kuudennen kautensa Hongassa aloittava Malinen on jo pitkään kuulunut joukkueen kantaviin voimiin. Naisten EM2013-ryhmäänkin kuulunut Savonlinnan Työväen Palloseuran kasvatti on ehtinyt urallaan pelata jo 159 ottelua. Pelejä on kertynyt Hongan lisäksi Kuusysin ja NiceFutiksen väreissä. Hongan paidassakin pelejä on kohta kasassa täydet sata. Maaleja liigauralla on kertynyt 45 kappaletta ja näistä 28 espoolaisväreissä.

Toinen Hongan tehopelaaja, Sini Vehviläinen, jatkaa myös joukkueen väreissä myös tulevalla kaudella. Pitkään Naisten Liigan tehokkaimpien pelaajien listalla kärkipäässä pyörinyt Vehviläinen on tehnyt maalin keskimäärin joka 115 pelaamansa liigaminuutin aikana. Kaikkiaan uralla on maaleja kertynyt 69 kappaletta, joka oikeuttaa Naisten Liigan maalipörssissä viidenteen sijaan. Alkava liigakausi on hänelle jo seitsemäs. Näiden kausien lisäksi Vehviläinen vietti yhden kauden HJK:n ja yhden kauden NiceFutiksen paidassa.

Hongan tuorein vahvistus hyökkäyspäähän on HJK:sta siirtyvä Vera Saastamoinen. Kaudella 2014 Naisten Liigan maalipörssin kärkipäässä liigadebyyttikaudellaan pyörinyt Saastamoinen, siirtyy kolmen pääkaupungissa pelatun liigakauden jälkeen Espooseen. Päättynyt kausi meni osittain loukkaantumisesta toipumiseen, mutta Saastamoinen on jo aloittanut harjoittelun uuden joukkueensa mukana. Kaikkiaan uralla liigaotteluita on kertynyt 58 kappaletta ja niissä maaleja 29.

Lähde: www.fchonkanaiset.fi