Mattila on todellinen alueen futsalpioneeri, sillä hänen valmennuksessaan Sievi Futsal nousi aina piirisarjasta pääsarjaan asti. Taukoa SiFu edarin valmennuksesta on ehtinyt vierähtää useampi tovi, sillä joukkueen peräsimessä hän on toiminut viimeksi 2008 vuoden keväällä. Sen jälkeen hänen ansiolistaansa on merkitty mm. Oulaisten Huiman B-tyttöjen SM-kultaa ja UEFA Futsal valmentajakurssin suorittaminen.

– Alasuutarin Juti pyysi apuani loppukaudeksi, koska hän koki melkoisen raskaaksi pelaajavalmentajan roolin koska omatkin siviilikiireet opettajaopiskelun saralla vievät paljon voimavaroja. Keskustelin joukkueen kanssa aiheesta ja he antoivat signaalia, että muutos on haluttu. Minun ei tarvitse käytännössä hirveästi lähteä muuttamaan mitää,n koska pohjat ovat erinomaiset ja nippu on täynnä toinen toistaan taitavampia ja kokeneita pelaajia, jotka osaavat erittäin paljon, Mattila toteaa Sievi Futsalin sivuilla.

Koko alkukauden liigakentiltä sivussa ollut Arto Alasuutari puki sunnuntaina jälleen tuttuakin tutumman keltamustan peliasun päälleen ja hän vahvistaa Sievi Futsalia kauden loppuun asti. 30-vuotias Arto Alasuutari on pelannut Sievi Futsalin paidassa jo toistakymmentä vuotta melkeinpä futsalin aamuhämäristä saakka mitä paikkakunnalla lajia on pelattu.

Alkukaudella hän pelasi Sievi Futsalin kakkosjoukkueen riveissä. Paluu SiFu edariin ei sujunut pölhömmissä merkeissä, sillä vanhin Alasuutari pääsi comebackissaan heti tuulettamaan maalia.

Lähde: www.fcypa.com/futsal