Kautta aikain eniten Naisten Liigan otteluita Ilveksessä pelannut Anniina Pohjoismäki nähdään myös ensi kaudella Ilveksen paidassa. 147 liigapeliä Ilveksessä pelannut Pohjoismäki tuo paljon kokemusta tähän nuorekkaaseen Ilves-laumaan.

98 Naisten Liigan ottelua tahkonnut Maria Alanko jatkaa myös Ilveksessä, nopea ja sitkeä toppari on ollut puolustuslinjan viimeinen lukko menneillä kausilla.

Toppariosastolle solmittiin myös kaksi uutta sopimusta. Jo viime kauden naisten joukkueen mukana harjoitellut, yksi Suomen lupaavimmista junioreista, Julie Forss, pelaa Ilveksen naisissa 2016. Vielä B-tyttöikäinen Forss osoitti viime kaudella, että omaa osaamista voisi kokeilla jo korkeammallakin sarjatasolla. Hän tuo loistavan pitkän syöttönsä lisäksi joukkueeseen myös paljon huumoria, ymmärtämättäänkin, sekä nuoreksi pelaajaksi ottaa erityisen paljon johtajuutta vastuulleen.

Jenna Oksanen on myös sopinut kaudesta 2016 Ilveksen kanssa. Nuori Oksanen kolkuttelee tyttöjen U19-maajoukkueen portteja ja on erittäin motivoitunut jalkapalloilijan alku. Muutamat loukkaantumiset ovat varjostaneet hänen uraansa ja tämä nuori pelaaja on osoittanut miten nämä takaiskut käännetään henkiseksi vahvuudeksi.

Lähde: www.ilveksennaiset.fi