PK-35 Vantaa on vahvasti matkalla mestaruuteen, sillä se kasvatti eronsa lähimpään uhkaajaansa Åland Unitediin jo 14 pisteeseen. Vantaalaiset voittivat NiceFutiksen selvästi 5-0 ja ykkösnimenä hääri hattutempun tehnyt Iina Salmi. Muista maaleista vastasivat Maiju Hirvonen sekä Eveliina Parikka.

Kärkikamppailussa kohtasivat sarjakolmonen Åland United ja kakkosena oleva Ilves. Ilves meni johtoon Ada Nikkilän maalilla, mutta ÅU nousi rinnalle ja ohi Cynthia Uwakin ja Chloe Jonesin maaleilla. Lisäajalla Veera Kauppi kuitenkin tasoitti ja näin pisteet jaettiin 2-2-numeroin. HJK ja Pallokissat parantelivat asemiaan mitalitaistelussa. HJK voitti FC Hongan 2-1, kun Laura Hyvönen ja Kaisa Collin onnistuivat helsinkiläisiltä maalinteossa. Hongan lohdutusmaalista vastasi Sini Vehviläinen. Pallokissat päätti viiden voitottoman ottelun putkensa kukistamalla TPS:n jännittävien hetkien jälkeen 2-1. Signy Aarna vei kuopiolaiset johtoon, mutta Sini Laaksonen tasoitti kaksi minuuttia ennen loppua. Kolmannella lisäaikaminuutilla Heini Mäkelä kuitenkin ratkaisi ottelun ja näin Pallokissat otti tärkeän voiton.

Häntäpään kohtaamisessa Merilappi United ja VIFK tasasivat pisteet 1-1-numeroin. Emma Heikkilä vei MelU:n johtoon, mutta Madeleine Hamberg tasoitti ja näin pisteet jaettiin.

Edelleen tappioitta oleva PK-35 Vantaa etenee vääjäämättömästi kohti mestaruutta, mutta sen jälkeen on huipputasaista. Ilves, Pallokissat, ÅU, Honka ja HJK ovat kaikki kolmen pisteen sisällä. Jännitystä riittää myös putoamiskamppailun suhteen, kun MelU, VIFK ja NiceFutis ovat viiden pisteen sisällä. TPS voi lähteä alempaan loppusarjaan rentoutuneena, sillä turkulaisilla on jo 16 pisteen rako viimeisenä olevaan NiceFutikseen.

Ylemmässä loppusarjassa pelataan viisi peliä, kun joukkueet kohtaavat toisensa kertaalleen. Alempi loppusarja pelataan kaksinkertaisena sarjana. Viimeinen putoaa suoraan Ykköseen ja toiseksi viimeinen karsii naisten Ykkösen kakkoseksi sijoittuneen joukkueen kanssa.

Naisten Liiga