SiFu lainaa Futsal-liigan viime kauden finaalivastustajaltaan Kampuksen Dynamolta Miika Hosion ja Jukka Kytölän.

Siirtoja ei ole vielä tehty, mutta asiat on jo sovittu. Molempien lainamiesten pesti SiFu:n paidassa kestää 4. lokakuuta asti, mikä mahdollistaisi pelaajien osallistumisen myös ensimmäiselle varsinaiselle cup-kierrokselle.

Jukka Kytölä, 26, on uusi nimi SiFu:n joukkueessa, mutta Miika Hosio, 26, edusti SiFu:a kaudella 2010−2011 ja kuului SiFu:n avainpelaajiin.

Maajoukkueen vakiokalustoon kuuluvat kadylaiset tuovat mukanaan pisteidenteon jalon taidon. Hosio voitti viime kaudella Futsal-liigan maali- ja pistepörssit (35+22). Hänet valittiin Vuoden futsal-pelaajaksi. Kytölä oli pistepörssissä toinen (22+32). Kytölä on pelannut aikaisemmin ammattilaisena Italiassa.

SiFu lähtee historiansa ensimmäiseen Euroopan-tason turnaukseen kymmenen kenttäpelaajan ja kahden maalivahdin voimin. Pelaajisto on seuraava: Juho Keskinen (mv), Miika Toivola (mv), Nikola Erceg, Radik Akhmetkhanov, Joni Pakola, Juho Alasuutari (C), Rami Tirkkonen, Jarmo Junno, Elmer Kääntä, Jaakko Alasuutari, Miika Hosio ja Jukka Kytölä.

Joukkueen taustoihin kuuluvat seuraavat henkilöt: Petteri Pulkkinen (valmentaja), Matti Anttonen (joukkueenjohtaja), Timo Qvist (huoltaja), Mikko Rahja (videomies) ja Jami Ruhkala (manageri).

SiFu aloittaa ottelunsa 26.8. ja turnaus päättyy 29.8. Samassa lohkossa pelaavat norjalainen Grorud IL, gibraltarilainen Lynx FC sekä skotlantilainen FC Santos Perth.

Turnauksen voittaja jatkaa matkaansa UEFA Futsal cupin ensimmäiselle varsinaiselle kierrokselle, joka pelataan 29. syyskuuta − 4. lokakuuta Slovakian Bratislavassa.

Lähde: www.fcypa.com