PK-35 Vantaa jatkaa edelleen ilman pistemenetyksiä, kun se voitti FC Hongan 3-1 (2-0). Hanne Ojanperä vei vantaalaiset johtoon ja Iina Salmi iski kahdesti ennen kuin Riikka Hannula kavensi. Vantaalaisten kanssa kärjessä jatkaa Pallokissat, joka haki historiansa ensimmäiset pisteet Ahvenanmaalta voittaen Åland Unitedin 4-2 (3-1). Kuopiolaisten tehopelaajana hääri jälleen Signy Aarna, joka iski kaksi maalia. Lisäksi Neea Berg ja Olga Ahtinen onnistuivat Pallokissoilta. ÅU:n maalit merkattiin Cynthia Uwakille ja Chloe Jonesille. Aarna on iskenyt tällä kaudella jo 12 maalia seitsemässä pelissä.

Ilves jatkoi vahvaa kauttaan kukistamalla Merilappi Unitedin 3-1 (1-1). Venla Viertola vei kemiläiset johtoon, mutta Ilves nousi voittoon Johanna Salmijärven, Heidi Kollasen ja Ada Nikkilän maaleilla. VIFK avasi kauden pistetilinsä, kun se nipisti TPS:lta pisteen 2-2 (1-1)-tasapelillä. TPS meni johtoon Emma Santamäen maalilla, mutta Louise Björkskog tasoitti ennen taukoa. Hanna Ruohomaa vei turkulaiset jälleen johtoon, mutta Camilla Backlund oli VIFK:n sankaritar viimeistellen tasoitusmaalin toisella lisäaikaminuutilla. NiceFutis jahtaa edelleen ensimmäistä voittoaan, kun se hävisi kotonaan HJK:lle 1-0 (0-0). Ottelun ainokaisen viimeisteli Kaisa Collin.

Pallokissoilla ja PK-35 Vantaalla on kuuden pisteen ero seuraavina tuleviin Ilvekseen ja Åland Unitediin. Pallokissat on pelannut kahdeksna peliä, kun muilla kärkijoukkueilla on seitsemän peliä. Häntäpäässä NiceFutis ja VIFK ovat edelleen voitoitta.

Naisten Liiga