PK-35 Vantaa haki selvän 4-0-voiton VIFK:sta. Sanna Saarinen aloitti maalinteon ensimmäisellä puoliajalla. Tunnin kohdalla Iina Salmi lisäsi johtoa ja Vilma Hakala ratkaisi kahdella maalillaan lopullisesti ottelun.

HJK otti niin ikään kolmannen voittonsa, kun se voitti 3-0. HJK meni johtoon TPS-pelaajan omalla maalilla ja viimeisen vitosen aikana Essi Sainio ja Anita Abu iskivät niitin ottelulle.

Ilves koki ensimmäiset pistemenetyksensä, kun FC Honka oli Espoossa vahvempi 3-2-numeroin. Heidi Kollanen vei Ilveksen johtoon ja Tia Hälinen tasoitti, mutta Kaisa Björn vei tamperelaiset johtoon pian Hälisen maalin jälkeen. Toisella puoliajalla Hongan Kiia Laine ja Emilia Iskanius nostivat Hongan rinnalle ja ohi. Pallokissat haki Kemistä selvän 4-0-voiton. Pallokissat ratkaisi ottelun reilussa puolessa tunnissa Ella-Rosa Huuskon kahdella osumalla ja yhdellä Katarina Naumasen maalilla. Olga Ahtinen vielä kaunisteli lukemia toisella puoliajalla.

Åland Unitedin salama-alku riitti voittoon NiceFutiksesta, kun Hanna Lönnqvist ja Elin Lindström iskivät maalit jo ennen ensimmäisen kympin täyttymistä. Loppulukemat 3-0 iski Sofia Lindström ottelun lopulla.

PK-35 Vantaa ja HJK ovat sarjan kärjessä yhdeksällä pisteellä. Sen jälkeen on neljän joukkueen tasainen rintama kuudessa pisteessä. TPS ja VIFK ovat vielä pisteittä.