Runkosarjan voitosta taistelevat sielä Sievi Futsal ja KaDy. Tälle hetkellä kärjessä on Sievi, jolla on kolmen pisteen ero jyväskyläläisiin. Teoriassa runkosarjan voi vielä voittaa myös Ilves FS, joka on kuusi pistettä Sievi Futsalin perässä.

Mikäli joukkueet tai osa joukkueista päätyy tasapisteisiin, runkosarjan sijoitukset ratkaisee maaliero. SiFu:lla se on plussalla 63 maalia, KaDy:lla 50 maalia ja Ilves FS:llä 34 maalia.

Liigan kärkikamppailu pelataan lauantaina, kun Sievi Futsal saa vieraakseen Ilveksen. Voitolla SiFu käytännössä varmistaisi runkosarjan voiton.

– Tuleva ottelu on paljon enemmän kuin cup-revanssi. Runkosarjan voitto on suurempi kiihoke. Jokainen pelaajamme tiedostaa tilanteen; mikäli KaDy ei pidä maalitalkoita, yhden normaalin voiton pitäisi loppusarjassa riittää, SiFu-luotsi Petteri Pulkkinen sanoo seuransa verkkosivuilla ja viittaa samalla Futsalin Cupin lopputurnauksessa kärsittyyn tappioon.

Toisena oleva KaDy kohtaa lauantaina kotikentällään Mad Maxin.

Neljäntenä on tällä hetkellä Leijona Futsal – eroa viidentenä olevaan Tervareihin on neljä pistettä. Voitolla tulevasta SoVo-pelistä Leijona Futsal varmistaisi nelossijan ja kotiedun pudotuspelien avauskierrokselle.

Viimeistä pudotuspelipaikkaa pitää tällä hetkellä hallussaan Liikunnan Riemu, jolla pisteitä on 21. Takana hengittävät kolmen pisteen päässä PP-70 ja TPK, joten viimeisestä pudotuspelipaikasta käydään myös hurja taistelu.

PP-70 ja Riemu kohtaavat toisensa perjantaina. TPK puolestaan matkaa lauantaina GFT:n vieraaksi.

Sarjataulukossa sijoille 10. ja 11. sijoittuneet karsimaan sarjapaikastaan, joten PP-70 ja TPK pelaavat pudotuspelipaikan ohessa myös sarjapaikastaan.

Sijalla 11 on tällä hetkellä Mad Max, joka on kuusi pistettä yläpuolella olevaa kaksikko perässä. Jumbona, ja suoran putoajan paikalla on PS Villa, joka on taas kuuden pisteen päässä Mad Maxista – molemmilla on siis pakkovoitto edessään lauantaina.

VIIKONLOPUN OTTELUT

13.3.

19:30

Tre Pirkkahalli D FS1

PP-70

Riemu

14.3.

13:00

Jyväskylä, monitoimitalo

KaDy

Mad Max

14.3.

15:00

Toijalan Monitoimitalo

Leijona Futsal

SoVo

14.3.

15:00

Leppävaaran urheilutalo

GFT

TPK

14.3.

15:00

Oulun urheilutalo

Tervarit

PS Villa

14.3.

16:00

Monitoimihalli, Sievi

Sievi Futsal

Ilves FS

Lähde: www.futsal.fi