RoPS:n vahva alkukausi sai jatkoa Jänkäderbyssä, kun se voitti kotikentällään PS Kemin 3-0 (2-0). RoPS on ainoa puhtaan pelin joukkue ja sen maali on pysynyt myös puhtaana. HJK koki ensimmäiset pistemenetyksensä, kun se hävisi kotonaan KuPS:lle 1-2 (1-1). KuPS nousi tappioasemasta voittoon ja ratkaisuosumasta vastasi Ilmari Niskanen yhdeksän minuuttia ennen loppua.

Turussa pelattiin vuoden ensimmäinen derby ja TPS värjäsi kaupungin mustavalkoiseksi 2-1 (2-0)-voitolla. Samalla TPS avasi kauden pistetilinsä. FC Lahden hyvä alkukausi sai jatkoa 2-0 (1-0)-voitolla Ilveksestä, vaikka joutui pelaamaan koko toisen puoliajan miehen vajaalla Henri Anierin saadessa punaisen kortin ensimmäisen jakson lopulla. SJK otti kauden toisen voittonsa kukistettuaan kotonaan FC Hongan Matti Klingan kahdella osumalla. IFK Mariehamn ja VPS sen sijaan tasasivat pisteet 2-2 (1-1)-numeroin.

RoPS pitää sarjan kärkipaikkaa ja perässä seuraavat HJK, FC Lahti ja SJK. FC Honka ja IFK Mariehamn ovat ainoina joukkueina ilman voittoja ja sarjan hännillä.