SJK otti kauden toisen voittonsa, kun se voitti Pohjanmaan derbyssä VPS:n 3-1 (1-1). Billy Ions viimeisteli SJK:lle kaksi osumaa. Tappio oli VPS:n kauden toinen ja sen maaliero on kahden pelin jälkeen 1-8. Hallitseva mestari IFK Mariehamn aloitti kauden komealla 5-2 (1-2). JJK sai salama-alun, kun se johti jo ennen kymmenen minuutin täyttymistä ottelua 2-0 Toni Tahvanaisen ja Tomi Petrescun maaleilla. IFK nousi kuitenkin rinnalle ja ohi toisella puoliajalla Brian Spanin toimiessa tehomiehenä. Span teki maalin ja antoi passin kolmeen osumaan.

Ilves ja FC Lahti tasasivat pisteet 1-1 (1-0)-numeroin. Ilves meni ottelussa johtoon Marco Matronen maalilla. FC Lahti sai mahdollisuuden tasoittaa rankkarista, mutta Mika Hilander torjui Hendrik Helmken kudin. Hetkeä myöhemmin Hilander sai suoran punaisen Loorents Hertsin kanssa käydystä pienestä nokkapokasta. Puntit tasoittuivat 70. minuutilla, kun Helmke sai toisen keltaisen korttinsa ja joutui suihkuun. FC Lahti tuli loppuhetkillä tasoihin Fareed Sadatin osumalla. Rovaniemellä pelattu PS Kemin ja HIFK:n välinen ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.