FC Lahti pelasi 12. peräkkäisen ottelunsa ilman tappiota ja katkaisi samalla HJK:n yhdeksän ottelun tappiottomien otteluiden sarjan voittamalla 2-1 (1-0). Santeri Hostikka vei lahtelaiset johtoon ja johto tuplaantui, kun Juha Pirinen teki oman maalin. Joao Klauss vastasi kavennusmaalista ottelun lopulla. TPS palasi voittojen tielle, kun se kaatoi kotikentällään IFK Mariehamnin 2-0 (0-0) Oskari Jakosen ja Mika Ääritalon toimiessa maalintekijöinä. Samalla TPS nousi pois jumbopaikalta, kun PS Kemi hävisi lauantaina VPS:lle 0-1 (0-1) Douglas Caen iskiessä ottelun ainokaisen.

FC Honka pelasi kuudennen peräkkäisen tappiottoman ottelunsa tasatessaan pisteet RoPS:n kanssa 2-2 (1-2)-numeroin. Macoumba Kandji vei Hongan johtoon vartin jälkeen, mutta juuri ennen taukoa Filip Ivanovski ja Simo Roiha nostivat RoPS:n taukojohtoon. Kandji toi espoolaiset kuitenkin ottelun lopulla tasoihin.

Ilves ja FC Inter tasasivat pisteet 1-1 (0-0)-numeroin. Ilari Mettälä vei Ilveksen johtoon, mutta Arttu Hoskonen vastasi tasoitusmaalista. Samaan tulokseen päädyttiin myös Kuopiossa, kun KuPS ja SJK jakoivat pisteet. Jesse Sarajärvi vei SJK:n vierasjohtoon, mutta Rasmus Karjalainen tasoitti rankkarista.

HJK pitää edelleen sarjan kärkipaikkaa seitsemän pisteen erolla RoPS:aan, mutta rovaniemeläisillä on ottelu vähemmän pelattuna. Perässä seuraavat tasaisena rintamana FC Lahti, KuPS, FC Honka, VPS ja Ilves.

Veikkausliiga jatkuu keskiviikkona täydellä kierroksella.