KTP putosi tiistai-iltana MP:lle rangaistuspotkukilpailun jälkeen. 90 minuutin jälkeen pelissä ei nähty maaleja, mutta jatko-ottelussa alkoi tapahtua. Antti Voutilainen vei mikkeliläiset johtoon heti ensimmäisellä minuutilla. KTP tuli jatko-ottelun toisella puoliskolla rinnalle ja ohi, kun ensin Jordi van Gelderen tasoitti ja heti perään Samuli Kaivonurmi teki johto-osuman. Dimitri Klimov toi MP:n kuitenkin tasoihin ja näin mentiin rangaistuspotkukilpailuun.

Rankkarikisa alkoi hermoillen, kun ensimmäiset laukojat epäonnistuivat. Toisessa parissa Klimov onnistui ja KTP:n Ilari Äijälä epäonnistui. Lopuilla MP:n pelaajilla piti hermo loppuun saakka ja näin MP eteni viidennelle kierrokselle 6-4-tuloksella. Rangaistuspotkukisa päättyi MP:lle 4-2.

Liigajoukkueista aiemmin Suomen Cupista oli pudonnut FF Jaro, joka hävisi KPV:lle.