Suomi aloitti pelin vahvasti ja jo ensimmäisestä hyökkäyksestä joukkue sai luotua hyvän maalipaikan Lasse Linjalan hyvän pudotuksen jälkeen. Hetkeä myöhemmin Eetu Muinonen ja Albert Kuqi saivat vielä hyvät paikat, mutta maaleja ei syntynyt.

Pikku hiljaa myös Norja pääsi peliin mukaan enemmän, mutta Suomen maalivahti Saku Pesonen poimi varmasti muutamat keskityspallot hanskoihinsa.

Pelin avausmaali syntyi ensimmäisen jakson viimeisellä minuutilla. Aristote Mboma kuljetti pallon 16-alueen sisään ja syötti Eetu Muinoselle hyvän vetopaikan: pallo upposi tyylikkäästi taka-alakulmaan.

Suomi siirtyi heti toisen jakson alussa 2-0-johtoon. Tällä kertaa maalinteossa onnistui Mboma, joka sijoitti pallon alakulmaan. Esityön maaliin teki Juho Lehtonen.

2-0-tilanteessa Suomi piti pelin hyvin kontrollissa, eikä Norja päässyt juurikaan kunnollisiin hyökkäyksiin. Hyökkäyspäässä Suomi sai luotua muutaman hyvän maalipaikan, mutta verkko ei enää heilunut.

Näin Suomi voitti pelin ansaitusti 2-0 ja eteni finaaliin, jossa vastassa on Ruotsi. Finaali alkaa torstaina Suomen aikaa kello 17.00.

Ruotsi voitti omassa välierässään Irlannin (0-0) rp-kisan jälkeen.