Miesten Suomen Cupissa aloitettiin tiistaina kuudes kierros kahdella jännitysnäytelmällä. FC Jazz voitti JJK:n rangaistuspotkukilpailussa ja eteni kahdeksan parhaan joukkoon. JJK johti jo kahdella maalilla, kun Antto Tapaninen ja Samu Suoraniemi onnistuivat maalinteossa. 78. minuutilla Waltteri Riihimäki kavensi ja Aleksi Nurminen tasoitti lisäajan ensimmäisellä minuutilla. Jatko-ottelussa ei nähty maaleja ja ottelu venyi rankkareille. Rangaistuspotkukilpailussa Jazzin sankariksi nousi Pauli Tuisku, joka torjui JJK:n vetäjän laukausta ja näin porilaiset etenivät jatkoon.

Viime vuonna liigakarsinnoissa kohdanneet KPV ja FC Honka iskivät yhteen. Honka sai revanssinsa makealla tavalla voittamalla jatko-ottelun jälkeen 2-1. KPV oli voitossa kiinni Dawda Bah’n toisen puoliajan alun maalilla, mutta Hongan Rony Huhtala toi espoolaiset tasoihin kuudennella lisäaika minuutilla. Huhtala iski toistamiseen 102. minuutilla ja se riitti viemään Hongan jatkoon. KPV:n iltaa synkisti entisestään Matthew Mendyn loppuhetkillä nopeassa tahdissa saamat keltaiset kortit ja sita ulosajo.

Naisten Suomen Cupissa PK-35 Vantaa esitti melkoisen nousun, kun se voitti jatko-ottelun jälkeen HJK:n 5-3. HJK aloitti ottelun räväkästi iskien kolmasti ensimmäiseen 13 minuuttiin, kun Linda Ruutu, Essi Sainio ja Tia Hälinen onnistuivat maalinteossa. Eveliina Parikka teki tärkeän kavennusmaalin ensimmäisen puoliajan loppuun ja 64. minuutilla hän iski vantaalaisten toisen. Hanne Ojanperä tasoitti vielä 78. minuutilla ja ottelu venyi jatko-otteluun. Siellä sankarittareksi nousi Sanni Franssi, joka tehtaili PK-35 Vantaalle kaksi osumaa ja näin vantaalaiset etenivät jatkoon.

Miesten Suomen Cupin 6. kierroksen loput ottelut pelataan keskiviikkona ja torstaina. Naisten cupin 2. kierroksen kaksi viimeistä ottelua pelataan keskiviikkona ja sunnuntaina.