PK-35 Vantaan ja SJK:n välinen ottelu alkoi vauhdikkaasti, kun jo ennen puolen tunnin täyttymistä oli nähty kolme maalia. Teemu Penninkangas vei SJK:n johtoon ja Njazi Kuqi tasoitti muutama minuuttia myöhemmin. Heti perään Roope Riski onnistui viemään SJK:n jälleen johtoon. Seuraavaa maalia saatiin odottaakin lisäajalle, kun Tuco iski lopullisen niitin ottelulle ja SJK eteni välieriin 3-1-voitolla.

Haka on ainoa joukkue, joka ei pelaa Veikkausliigassa ja selvitti tiensä välieriin, kun se voitti Hongan 2-1. Jaakko Rantanen ja Topi Järvi vastasivat Hakan maaleista ja Hongan kavennuksen teki Jean Da Silva.

FC Jazz piti FC Lahtea tiukoilla, mutta Fareed Sadat päästi lahtelaiset piinasta kahdeksan minuuttia ennen täyttä aikaa viimeistelemällä ottelun ainokaisen.

KuPS kohtasi HJK:n legendaarisella Väinölänniemen kentällä ja HJK:n 4-1-voittoa oli todistamassa täysi katsomo eli lähes 3700 katsojaa. HJK:n ykkösnimi oli Alfredo Morelos, joka teki hattutempun. Toni Kolehmainen onnistui myös HJK:lta. KuPS:n lohdutusmaalin viimeisteli Gbolahan Salami.

Suomen Cupin välieräparit arvotaan torstaina kello 13.00. Välierät pelataan torstaina 23.6.