Kakkosessa pelaava KPV kaatoi lauantaina Jaron maalein 3-0. Kim Palosaari teki kaksi maalia ja yksi merkittiin Jaron omaksi.

Kakkosen FC Honka nappasi 4-0-voiton ja jatkopaikan Paimion Hakasta. Maaleista vastasivat Karim Jouini, Ron Porokara sekä kahdesti onnistunut Miko Puuskari.

Turussa olivat vastaikkain Ykkösen joukkueet TPS ja Jazz. Kotijoukkue TPS oli pelissä vahvempi ja nappasi jatkopaikan 2-0-voitolla. Matej Hradecky ja Sami Rähmönen tekivät Tepsin maalit.

Ykkösessä pelaava PK-35 Vantaa joutui tiukille Kakkosessa pelaavan KäPan kanssa. Juuso Ollila vei KäPan johtoon alussa, mutta PK:n Fidan Seferi tasoitti 89.minuutin kohdalla. PK-35 Vantaa voitti lopulta rp-kisan maalein 4-2.

PK Keski-Uusimaan ja FC Myllypuron pelissä ratkaisu haettiin jatko-ottelusta. Pelin ainoan maalin teki PKKU:n Adriano 112. minuutin kohdalla.

Päivän kuudennessa pelissä Ykkösen nousija EIF voitti Kakkosen Atlantiksen maalein 4-1. Ville Sevon (2), Mergim Bushi ja Johan Estlander osuivat EIF:lle – Santeri Saarenpää Atlantikselle.

Perjantaina jatkopaikan nappasivat itselleen Haka sekä KajHa. Haka kaatoi Töölön Taiston 1-0 ja KajHa SiPS:n 2-0.