Inter nappasi finaalipaikan jatko-ottelun jälkeen voitettuaan FC Lahden 2-1. Inter siirtyi ottelussa johtoon ensimmäisen puoliajan toisella lisäaikaminuutilla Juuso Hämäläisen onnistuttua maalinteossa. FC Lahti tuli tasoihin reilut kymmenen minuuttia ennen loppua Tucon toimesta. Jatko-ottelun seitsemännellä minuutilla Irakli Sirbiladze siirtyi turkulaiset jälleen johtoon. FC Lahti sai mahdollisuuden tulla tasoihin rangaistuspotkusta, mutta Magnus Bahne torjui Tucon yrityksen ja näin Lahden finaalihaaveet kuivuivat kokoon.

Toisessa välieräottelussa HJK meni ottelussa johtoon 29. minuutilla, kun Gideon Baah iski helsinkiläisten maalin. Heti toisen puoliajan alussa Macoumba Kandji lisäsi johdon jo kahteen. IFK ei kuitenkaan luovuttanut, kun Luis Solignac kavensi 70. minuutilla. Se ei kuitenkaan riittänyt, vaan HJK eteni finaaliin.