HJK iski pelin avausmaalin 20. minuutin kohdalla. Asialla oli Essi Sainio, jolle Laura Hyvönen tarjoili hyvän paikan boksiin. Sainion varma sijoitus vei Klubin 1-0-johtoon. 26. minuutin kohdalla Honka nousi tasoihin, kun Anna Auvisen ohjaus painui HJK-maaliin. Helsinkiläiset kuittasivat tasoituksen nopeasti, kun Kaisa Collin ampui upean volleyn yläriman kautta sisään ja Klubi siirtyi 29. minuutin kohdalla jälleen johtoon. Honka nousi vielä jakson viimeisellä minuutilla tasoihin, kun Riikka Hannula onnistui kulman jälkitilanteesta.

Ensimmäisellä jaksolla HJK-vahti Minna Meriluoto esitti tukun loistavia torjuntoja, mutta myös HJK sai luotua maalien lisäksi hyviä paikkoja. Lähimmäksi maalintekoa pääsi Sainio, jonka vapaapotkun Vera Varis torjui vain vaivoin. Toisella jaksolla Honka tuli vahvasti peliin ja otti hallinnan itselleen. Klubi pääsi pikku hiljaa taas peliin mukaan, mutta espoolaisryhmä siirtyi 3-2-johtoon 69. minuutin kohdalla Auvisen osumalla.

Vartti ennen loppua Honka osui neljännen kerran, kun Henni Malinen tykitti irtopallon läheltä sisään. Honka loi kamppailussa maalipaikkoja HJK:ta enemmän, mutta maalivahti Meriluoto piti omiansa mukana kamppailussa tittelistä. Lopussa Klubi sai hyvän kirin aikaiseksi, joka palkittiin vielä yhdellä maalilla. Asialla oli Sanna Mäki, joka ehti irtopalloon ensimmäisenä ja laukoi läheltä kavennuksen pelin yliajalla.

Honka voitti kuitenkin pelin 4-3 ja pääsi juhlimaan toista kertaa peräkkäin naisten Suomen Cupin voittoa.

HJK-FC Honka 3-4 (2-2)

19′ 1-0 Essi Sainio

26′ 1-1 Anna Auvinen

29′ 2-1 Kaisa Collin

44′ 2-2 Riikka Hannula

68′ 2-3 Auvinen

75′ 2-4 Henni Malinen

93′ 3-4 Sanna Mäki