Molemmat välierät olivat hyvin jännittäviä, sillä Hongan ja Pallokissojen välierässä voittaja selvisi vasta jatko-ottelussa ja TPS:n ja PK-35 Vantaan välierä venyi aina rankkareille saakka.

Honka pystyi kääntämään tappioaseman edukseen, kun se pudotti Pallokissat finaalista 2-1 (1-1, 0-1)-voitolla. Signy Aarna vei kuopiolaiset ensimmäisellä puoliajalla johtoon, mutta Marianna Tolvanen tasoitti toisen puoliajan alussa. Espoolaisten sankaritar oli Sini Vehviläinen, joka ratkaisi ottelun jatko-ottelussa.

TPS ja PK-35 Vantaa pelasivat 120 minuuttia maaleitta ja ratkaisua jouduttiin hakemaan rangaistuspotkukilpailusta. Sen vei nimiinsä PK-35 Vantaa, joka eteni näin finaaliin.

Honka on voittanut kaksi edellistä cupia ja PK-35 Vantaa kolme sitä aiempaa. Kertaakaan joukkueet eivät ole kuitenkaan kohdanneet finaalissa. Finaali pelataan 16.10. Jyväskylässä.