Ottelun avausmaali syntyi 13. minuutin kohdalla upealla tavalla, kun Hongan Duarte Tammilehto tykitti vapaapotkusta 35 metristä pallon HJK-maalin yläkulmaan.

Molemmat joukkueet saivat luotua ensimmäisen jakson lopussa vielä hyviä maalipaikkoja. Hongasta lähimmäksi pääsi Antti Mäkijärvi, jonka laukaus läheltä painui hieman ohi. HJK:sta parhaat tilanteet sai Joel Pohjanpalo, mutta tulosta ei syntynyt.

HJK:n tasoitus syntyi 53. minuutin kohdalla. Asialla oli Erfan Zeneli, joka laukoi pallon alakulmaan 16-alueen sisältä sivurajaheiton jälkitilanteesta.

Toinen jakso sujui HJK:n hallinnassa ja loppua kohden se sai luotua hyviä maalipaikkoja. Parhaat tilanteet hukkasi Akseli Pelvas, joka pääsi kahdesti yrittämään maalintekoa hyvästä paikasta, mutta yritykset painuivat ohi. Myös Sebastian Mannström oli lähellä onnistua viime hetkillä, mutta Tuomas Peltonen venyi hyvään torjuntaan 16-alueen rajalta lähteneeseen laukaukseen.

Lisäosumia ei 90 minuutin aikana enää nähty ja edessä oli jatko-ottelu, jonka sujui Hongan lievässä hallinnassa. Parhaan paikan sai Mäkijärvi, mutta Ville Wallén torjui laukauksen vaivoin. Maaleja ei jatko-ottelussa syntynyt ja näin ratkaisu haettiin rangaistuspotkukilpailusta.

Tuomas Peltonen torjui HJK:n ensimmäisen laukojan, Antti Okkosen, vedon hyvällä jalkatorjunnalla. Tämän jälkeen Honka upotti kaikki viisi laukaustansa ja voitti rangaistuspotkukilpailun lukemin 5-4. Hongasta 11-metrisissään onnistuivat Ilari Äijälä, Tim Väyrynen, Sampo Koskinen, Moshtagh Yaghoubi sekä Henri Aalto. HJK:sta onnistuivat Zeneli, Pelvas, Sherif Ashrafi sekä Mathias Lindström.