SJK ei antanut Hakalle mahdollisuuksia, vaan ratkaisi ottelun jo ensimmäisen puolituntisen aikana iskien kolme maalia koskilaisten verkkoon. Loppulukemat olivat 6-1 (3-0)) SJK:lle. Toni Tahvanainen aloitti maalinteon ja sen jälkeen onnistuivat Tuco ja Roope Riski. Toisella puoliajalla Matej Hradecky kaunisteli vielä lukemia ennen MacPherlin Dudun kavennusmaalia. Sen jälkeen vielä Youness Rahimi ja Matti Klinga onnistuivat maalinteossa.

HJK sen sijaan nappasi finaalipaikan 3-0 (1-0)-voitolla FC Lahdesta. Alfredo Morelos viimeisteli HJK:n johtomaalin ja toisella puoliajalla Obed Malolo ja Atomu Tanaka ratkaisivat ottelun HJK:n toisella maalilla.

Finalisteista SJK jahtaa historiansa ensimmäistä cup-mestaruuttaan, kun taas HJK jo historiallista 13. voittoaan.

Suomen Cupin finaali pelataan syyskuun 24. päivä. Pelipaikka on vielä auki.