IFK Mariehamn haki jatkopaikan, kun se kaatoi Valkeakoskella pelatussa ottelussa Ilveksen 2-0 (1-0). Brian Span vei IFK vartin kohdalla johtoon ja lopullisen niitin iski ottelun lopussa Dever Orgill.

Inter ja RoPS mättivät maaleja urakalla ja lopulta Inter kuittasi 7-3-voiton. Interin sankari oli peräti neljä maalia viimeistellyt Vincent Onovo. Inter johti peliä parhaimmillaan jo 4-1, mutta RoPS tuli kantaan Aleksandr Kokon kahdella nopealla maalilla, mutta Eric Matoukoun osuma ratkaisi ottelun lopullisesti ja Solomon Duah sekä Egzon Belica vielä kaunistelivat numeroita. RoPS:n avausmaalin teki Moshtagh Yaghoubi.

Kakkosen KPV oli kaatanut aiemmin FF Jaron ja piti nyt myös HIFK:ta tiukoilla. Joukkueet eivät saaneet 90 minuutin aikana maaleja ja ottelu venyi jatko-otteluun, jossa HIFK:n sankariksi nousi Esa Terävä, joka HIFK:n avausosuman viisi minuuttia ennen loppua. Lisäajalla KPV-vahti Joonas Myllymäki menetti alimpana pelaajana pallon ja Joni Korhonen juoksi pallon tyhjään maaliin. Näin HIFK eteni jatkoon 2-0-voitolla.

Ykkösen joukkueiden välienselvittelyssä AC Oulu ja PS Kemi kävivät jännittävän kamppailun. Dritan Stafsula vei AC Oulun johtoon, mutta Billy Ions kuittasi sen hetken päästä. Toni Tahvanainen vei oululaiset vielä ensijaksolla johtoon. Kemiläiset kuitenkin nousivat toisella puoliajalla rinnalle ja ohi, kun Sasa Jovovic ja Ions onnistuivat iskemään maalit. PS Kemi näytti etenevän jo jatkoon, mutta lisäajan viidennellä minuutilla ylös noussut AC Oulun maalivahti Alessandro Marzuoli puski kulmapotkusta tasoituksen ja näin peli meni jatko-otteluun. Jatko-ottelussa ei enää nähty maaleja ja mentiin rangaistuspotkukilpailuun. Siinä AC Oulu oli parempi 4-3 ja eteni jatkoon.

Haka näytti jo ottavan rutiinivoiton MuSasta, kun se johti viimeisille minuuteille saakka Kalle Multasen ja Sami Sanevuoren maaleilla 2-0. Ensin Niko Vainionpää tasoitti ja heti perään Toni Tuuri tykitti porilaiset tasoihin. Haka sai mahdollisuuden jatko-ottelussa maalintekoon, kun sille vihellettiin rangaistuspotku, mutta maalitykki Multanen ampui kudin yli. Draama jatkui vielä rangaistuspotkukilpailussakin, kun Haka-vahti Saku Pesonen torjui kahden musalaisen kudit, mutta Hakalta Sami Sanevuori ja Juho Pirttijoki ampuivat omansa yli. Pesonen torjui myös ensimmäisen jatkolaukojan kudin ja lopulta Niilo Mäenpää ratkaisi koskilaisille jatkopaikan.

Myös illan viimeisessä PKKU:n ja BK-46:n välisessä ottelussa päädyttiin jatko-otteluun. BK-46 meni ottelussa johtoon PKKU-pelaajan omalla maalilla, mutta keravalaiset tulivat tasoihin 10 minuuttia ennen loppua Akseli Haapalaisen toimiessa maalintekijänä. PKKU ratkaisi ottelun jatko-ottelun ensimmäisellä puoliskolla kahdella Miro Schwalenstöcker ja yhdellä Niko Haikon osumalla ja voitti lopulta 4-1.

Suomen Cupin puolivälierät arvotaan perjantaina kello 14.00. Arvonta on nähtävissä suorana lähetyksenä Palloliiton Huuhkaja-TV:ssä.