RoPS kohtasi kotonaan kroatialaisen Lokomotiva Zagrebin. Ottelussa nähtiin kaksi omaa maalia, kun ensin Lokomotiva siirtyi johtoon Abdou Jammehin omalla maalilla, kun hän ohjasi epäonnekseen pallon omaan maaliin 73. minuutilla. Jammeh oli kuitenkin vahvasti mukana myös RoPS:n tasoitusmaalissa kolme minuuttia ennen loppua, kun hän puski pallon kohti Lokomotivan maalia ja se osui matkalla Herdi Prengaan josta jatkoi verkon perukoille. Näin ottelu päättyi 1-1.

Ottelun tilastot

HJK kohtasi vieraissa bulgarialaisen Beroen ja sai tärkeän vierasmaalin ensimmäisen puoliajan lopulla, kun Alfredo Morelos siirsi maalivahdin torjuman Atomu Tanakan laukauksen irtopallon verkkoon. Kotijoukkue tuli kuitenkin tasoihin toisen puoliajan alussa Veselin Penevin sutiessa vapaapotkun jälkitilanteesta pallon HJK:n verkkoon.