HJK lähti toiseen osaotteluun 2-0-voitto taskussaan ensimmäisestä ottelusta ja varmisteli jatkopaikkaansa jo ensimmäisellä puoliajalla, kun Taye Taiwo niittasi rankkarista HJK:n johtomaalin. Marius Papsys toi liettualaiset tasoihin toisella puoliajalla, mutta HJK eteni jatkoon yhteismaalein 3-1.

Ottelun tilastot

RoPS eteni niin ikään toiselle karsintakierrokselle yhteismaalein 3-1 irlantilaista Shamrock Roversia vastaan. Shamrock Rovers meni ottelussa kuitenkin johtoon, kun Gary McCabe onnistui rangaistuspotkussa 22. minuutilla, mutta Eetu Muinonen kuittasi tasoihin vain viisi minuuttia myöhemmin eikä Rovers päässyt enää sen lähemmäksi.

IFK Mariehamn joutui lähtemään toiseen osaotteluun 0-2-takaa-ajoasemasta Odds BK:ta vastaan, mutta kotijoukkueen toiveet nousivat jo neljännellä minuutilla, kun Philip Sparrdal Mantilla vei IFK:n johtoon. Chukwuma Akabueze kuitenkin upotti ahvenanmaalaisten jatkohaaveet upottamalla tasoitusmaalin 78. minuutilla.

Toisella karsintakierroksella HJK saa vastaansa bulgarialaisen Beroe Stara Zagoran. RoPS kohtaa sen sijaan Lokomotiva Zagrebin. Ensimmäiset osaottelut pelataan 14.7. ja toiset 21.7. HJK aloittaa vieraista ja RoPS kotikentältä.