Ölingin johdolla TPS murskasi ONS:n peräti 8-0 (6-0). Öling sai hattutempun täyteen jo 20 minuutissa ja iski vielä kahdesti ennen taukovihellystä. Jutta Rantala osui myös avauspuolikkaalla kertaalleen. Toisella puoliajalla Rantala ja Terhi Ristolainen tekivät vielä yhdet maalit. Öling teki jo toistamiseen Naisten Liigassa viisi maalia. Toissa kaudella hän viimeisteli niin ikään viisi osumaa yhdessä ottelussa.

Pallokissat otti kauden toisen voittonsa kukistettuaan FC Hongan 1-0 (0-0). Kuopiolaisten maalintekijänä toimi Signy Aarna. Åland United otti kotonaan selvän 4-0 (1-0)-voiton NiceFutiksesta. Briana Campos, Raissa Feudjio, Viktoria Byskata, Ella Vanhanen ja Sofia Lindström vastasivat ÅU:n maaleista.

PK-35 Vantaa on puhtaalla pelillä sarjan kärjessä, mutta ottelun enemmän pelanneet TPS ja ÅU seuraavat kolmen pisteen päässä.