TiPS:n synkkä alkukausi sai jatkoa, kun se hävisi murskalukemin Åland Unitedille. ÅU tykitti taululle tylyt 8-0 (2-0)-lukemat, kun Raissa Feudijo sekä Ayaki Shinada onnistuivat kahdesti ja muista maaleista vastasivat Isabella Mattsson, Maja Lindqvist, Ella Vanhanen sekä Sofia Lindström. PK-35 Vantaa jatkaa tappioitta, kun se nousi vahvan toisen puoliajan ansiosta 4-1 (0-1)-voittoon FC Hongasta. Hongalta Vera Saastamoinen onnistui heti alkuminuuteilla, mutta Hanne Ojanperä tasoitti 69. minuutilla. Vantaalaiset ratkaisivat ottelun viimeisellä kympillä, kun Sanna Saarinen iski kahdesti ja Sanni Franssi kertaalleen.

Ilves otti 4-1 (1-0)-voiton kotikentällään HJK:sta. Ada Nikkilä teki tamperelaisille avauspuoliskon ainokaisen ja toisen puoliajan alussa Heidi Kollanen ja Rosa-Tuulia Mikkola lisäsivät johdon kolmeen. Eveliina Summanen sai 67. minuutilla punaisen kortin ja seuranneesta rankkarista Kollanen viimeisteli varmasti Ilveksen neljännen maalin. Moona Taika kavensi vielä seuraavalla minuutilla, mutta HJK ei saanut alivoimalla kiriä aikaiseksi.

Pallokissat otti 3-0 (0-0)-voiton ONS:sta. Olga Ahtinen, Signy Aarna ja Anni Hänninen toimivat kuopiolaisten maalintekijöinä. TPS:n vahva alkukausi sai jatkoa, kun se voitti NiceFutiksen selvästi 5-0 (2-0). Jutta Rantala viimeisteli hattutempun ja muut maalit merkattiin Ria Ölinging sekä Sini Laaksosen nimiin.

PK-35 Vantaa on sarjan kärjessä kuuden pisteen erolla ennen TPS:aa. Sen jälkeen tasaisessa rintamassa tulevat Ilves, Pallokissat, ÅU ja HJK. TiPS on edelleen pisteittä ja maaleitta tämän kauden Naisten Liigassa.