Vantaalaiset repäisivät eronsa muihin jo yhdeksään pisteeseen, kun se jatkaa edelleen tappioitta ja sen lähimmät uhkaajat kompastuivat omissa peleissään. PK-35 Vantaa voitti omassa ottelussaan Ilveksen 3-0, kun Eveliina Parikka, Sanni Franssi ja Vilma Hakala onnistuivat maalinteossa. Sarjassa toisena oleva Åland United sen sijaan tasasi perjantaina pisteet Merilappi Unitedin kanssa 3-3-lukemin. Kemiläisten Krystyna Freda iski kaksi maalia jo heti ensimmäisen seitsemän minuutin aikana, mutta ÅU nousi ensimmäisellä puoliajalla vielä rinnalle ja ohi Maegan Kellyn, Cynthia Uwakin ja Kathleen Kellyn osumilla. Emma Heikkilä tasoitti kuitenkin vielä seitsemän minuuttia ennen loppua.

HJK haki maukkaan vierasvoiton, kun se voitti Pallokissat Kaisa Collinin ja Jenna Frontin maaleilla 2-0. FC Honka paranteli asemiaan kärkitaistelussa, kun se voitti VIFK:n 2-1. Riikka Hannula iski espoolaisten molemmat osumat ja VIFK:n kavennuksesta vastasi Fanny Forss. TPS otti tärkeän voiton kukistaessaan NiceFutiksen selvästi 4-0. Saija Östlund onnistui kahdesti ja muista maaleista vastasivat Elli Pikkujämsä sekä Veronica Timlin.

PK-35 Vantaa on selkeässä johdossa, mutta takana on tiukkaa, kun ÅU, Pallokissat ja FC Honka ovat kaikki kahden pisteen sisällä.