Kärkijoukkue Kokkola F10 huilasi viikonloppuna ja VIFK:lla oli mahdollisuudet napata itselleen kärkipaikka yksinään, mutta se jäi kotikentällään 1-1 (0-0)-tasapeliin JyPK:n kanssa. TuWe paranteli asemiaan sarjataulukossa, kun se nousi Rovaniemellä 4-2 (1-2)-voittoon RoPS:sta. RoPS johti vielä tauolla, mutta TuWe iski toisen puoliajan alussa kolme maalia nousten voittoon. VJS kukisti kotonaan Pallo-Iirot 2-0 (0-0) ja PKKU sekä IK Myran tasasivat pisteet 1-1 (0-0)-tasapelillä. Sudet sen sijaan voitti MPS:n niukasti 2-1 (1-1).

VIFK ja Kokkola F10 ovat tasapisteissä sarjakärjessä, mutta kokkolalaisilla on ottelu vähemmän pelattuna. Pisteen päässä perässä seuraavat Sudet ja JyPK ja sen jälkeen muut tulevat tasaisena rintamana perässä.