PK-35 Vantaa jatkaa edelleen puhtaalla pelillä, vaikka ONS pääsi vantaalaisia hieman säikäyttämään. ONS meni ottelussa johtoon Anna Olmalan maalilla, mutta Eveliina Parikka tasoitti vielä ennen taukoa. Toisella puoliajalla hallitseva mestari lisäsi kaasua ja Sanni Franssi sekä Sanna Saarinen lisäsivät johtoa ennen kuin Denali Murnan kavensi. Loppulukemat 4-2 iski lisäajalla Parikka.

TPS haki hienot vieraspisteet Espoosta kukistamalla Hongan 4-3 (2-1). TPS meni kahden maalin johtoon Jutta Rantalan ja Elli Pikkujämsän maaleilla, mutta Vera Saastamoinen kavensi kuutisen minuuttia ennen taukoa. Saastamoinen toi Hongan tasoihin toisen puoliajan alussa, mutta Saija Östlundin ja Rantalan maaleilla TPS karkasi taas kahden maalin johtoon. Anna Auvisen kavennusmaali jäi lopulta laihaksi lohduksi espoolaisille.

NiceFutis ei antanut TiPS:lle mahdollisuuksia, vaan otti selvän 4-0 (2-0)-voiton. Marina Fedorova iski kahdesti ja Amanda Collins sekä Ekateriina Tyryshkina kertaalleen.

HJK nousi tappioasemasta 4-2 (1-1)-voittoon Åland Unitedia vastaan. Cynthia Uwak vei ÅU:n johtoon, mutta Linda Ruutu tasoitti ensimmäisen puoliajan lisäajalla. Kaisa Collin ja Essi Sainio iskivät toisen puoliajan alussa nopeaan tahtiin HJK:n kahden maalin karkutielle ja Sainio lisäsi johtoa viisi minuuttia ennen loppua. Ella Vanhanen kavensi vielä loppuhetkillä, mutta sen lähemmäksi ÅU ei päässyt. Illan viimeisessä ottelussa Pallokissat ja Ilves tasasivat pisteet maalittomalla tasapelillä.

PK-35 Vantaa jatkaa sarjan kärjessä puhtaalla pelillä ja perässä seuraavat tasapistein HJK, ÅU ja TPS. Hännillä TiPS on sen sijaan vielä pisteittä synkällä maalierolla 0-20.