ONS otti toisen peräkkäisen voittonsa, kun se voitti vieraskentällä TiPS:n Katrina Guilloun ja Ode Fulutudilun maaleilla 2-1 (2-0), vaikka joutui pelaamaan viimeisen puolituntisen pelaajan vajaalla Fanni Pietikäisen saatua kaksi keltaista korttia. TiPS:n maalista vastasi Ronja Isokääntä. TiPS on edelleen voitoitta tällä kaudella.

PK-35 Vantaa koki kauden ensimmäiset pistemenetyksensä, kun Ilves haki tasapelipisteen Myyrmäestä. Joukkueet pelasivat maalittoman tasapelin. Ilves on tämän kauden osalta vielä voitoitta.

Tiia Savolainen rankaisi entistä seuraansa kahdesti, kun TPS voitti Pallokissat kotonaan 2-0 (1-0). Åland United otti makean voiton aiheuttaessaan FC Hongalle ensimmäiset pistemenetykset. Åland United nousi toisella puoliajalla tappioasemasta 2-1 (0-1)-voittoon. Hongan johtomaalin viimeisteli Emilia Iskanius, mutta Isabella Mattsson tasoitti toisen puoliajan alussa ja Signy Aarna viimeisteli voittomaalin.

PK-35 Vantaa johtaa sarjaa pisteen erolla FC Honkaan. Viides kierros saadaan päätökseen sunnuntaina JyPK:n saadessa HJK:n vieraakseen.