HJK iski naulan yläloppusarjan paikalleen, kun se voitti kotonaan NiceFutiksen 2-1. Kaisa Collin vei HJK:n johtoon ennen kuin Jutta Rantala tasoitti vielä ennen taukovihellystä. HJK pinnisti viimeisellä minuutilla voittoon, kun Linda Nieminen onnistui maalinteossa. Kärkikamppailussa Pallokissat haki paluuta voittojen tielle Åland Unitedin kustannuksella, muttei siinä aivan onnistunut värikkäiden vaiheiden jälkeen. Tiia Savolainen vei Pallokissat ensimmäisellä puoliajalla johtoon, mutta Julia Tunturi toi ÅU:n tasoihin reilun tunnin jälkeen. Maegan Kelly vei ahvenanmaalaiset johtoon rankkarista kahdeksan minuuttia ennen loppua, mutta Aino Kröger pelasti kotijoukkueelle pisteen viimeisen minuutin maalillaan ja pisteet tasattiin 2-2-lukemin.

Ilves paranteli asemiaan mitalitaistelussa, kun se voitti selvästi 5-0 Merilappi Unitedin. Veera Kauppi iski hattutempun ja muista osumista vastasivat Heidi Kollanen sekä Ada Nikkilä. TPS sen sijaan haki pisteet Vaasasta voittamalla VIFK:n 2-0. Siiri Hammar ja Ria Öling merkkauttivat itsensä maalitilastoon.

Yläloppusarjaan selvittivät tiensä PK-35 Vantaa, Åland United, Ilves, Pallokissat, FC Honka ja HJK. PK-35 Vantaa on jo selvällä karkumatkalla, mutta muista sijoituksista käydään tiukkaa taistelua. Muu viisikko on peräti kolmen pisteen sisällä, joten ylemmässä loppusarjassa riittää vielä rutkasti mielenkiintoa.

Sarjapaikastaan sen sijaan taistelevat TPS, Merilappi United sekä VIFK. TPS:n sarjapaikka on jo käytännössä selvä, sillä VIFK on jo 16 pistettä perässä ja vaasalaiset ovat keränneet vain neljä pistettä koko kauden aikana. NiceFutis on kuitenkin vain kolmen pisteen päässä ja MelU seitsemän, joten taistelu sarjapaikasta käy kolmikon osalta vielä kiivaana.