Sarjaa hallitsee edelleen hallitseva mestari PK-35 Vantaa, joka voitti lauantaina Ilveksen 2-0. Hanne Ojanperä ja Sanni Franssi toimivat vantaalaisten maalintekijöinä. TPS voitti toistamiseen viikon aikana TiPS:n. Ensin turkulaiset kurittivat tikkurilalaisia Suomen Cupissa ja lauantaina TPS oli Naisten Liigassa parempi 4-0. Ria Öling onnistui kahdesti ja Hanna Ruohomaa sekä Tiina Vatanen kerran.

Honka haki makean 3-2-voiton Åland Unitedin vieraana. ÅU johti vielä loppuhetkillä 2-1, mutta viimeisen viiden minuutin aikana Henni Malinen ja Vera Saastamoinen nostivat espoolaiset voittoon. Riikka Hannula onnistui myös Hongalta ja ÅU:n maaleista vastasivat Julia Tunturi ja Briana Campos. Pallokissat oli niin ikään vahva vieraissa, kun se voitti HJK:n Helsingissä 2-1. Ella-Rosa Huusko teki kuopiolaisten molemmat maalit ja HJK:n ainokainen merkittiin Vilma Hakalalle.

Sunnuntaina ONS nousi tappioasemasta 2-1-vierasvoittoon NiceFutista vastaan. Marina Fedorova vei NiceFutiksen johtoon ensimmäisellä puoliajalla, mutta Onna Ketola ja Heini Toivonen toivat oululaiset rinnalle ja ohi.

PK-35 Vantaa on voittanut yhtä tasapeliä lukuun ottamatta muut ottelunsa ja TPS seuraa kuusi pistettä perässä. Hännillä TiPS ei ole vielä avannut piste- tai maalitiliään 10 ensimmäisessä ottelussa. NiceFutis alkaa jäädä myös kelkasta, sillä porilaisilla on koossa neljä pistettä ja matkaa ylempään loppusarjaan on jo 10 pistettä.