Ensimmäiset potkut potkaistiin Tampereella, kun Ilves sai kotikentälleen TPS:n. Ilveksen Johanna Salmijärvi sai kunnian viimeistellä kauden avausmaalin, kun hän vei Ilveksen johtoon ottelun 27. minuutilla. TPS tuli kuitenkin 12 minuuttia myöhemmin tasoihin Katja Hakalan maalilla eikä ottelussa nähty enempää maaleja. Näin pisteet jaettiin 1-1 (1-1)-numeroin.

Hallitseva mestari FC Honka aloitti kauden vakuuttavasti voittamalla HJK:n selvästi 3-0 (1-0). Ottelun maaleista vastasivat Henni Malinen, Milla Punsar ja Jutta Rantala. JyPK aloitti kautensa 2-1 (2-0)-vierasvoitolla ONS:sta. Gentjana Rochi oli jyväskyläläisten maalitykki viimeistellen joukkueen molemmat maalit. ONS:n kavennusmaali merkittiin Aada Törröselle. Neljännessä ottelussa Åland United nousi tappioasemasta 4-1 (2-1)-voittoon. Anni Kauppila vei Pallokissat johtoon heti alkuminuuteilla, mutta Isabella Mattsson ja Emelie Johansson nostivat Åland Unitedin voittoon. Mattsson viimeisteli toisella puoliajalla vielä kaksi maalia saaden hattutempun täyteen.

Naisten Liiga jatkuu ensi viikonloppuna täydellä kierroksella.