Suomi aloitti pelin vahvasti. Reilun minuutin pelin jälkeen Jukka Kytölä laukoi pallon takayläkulmaan ja Suomi siirtyi 1-0-johtoon.

Kuuden minuutin kohdalla Suomi onnistui maalinteossa toistamiseen. Asialla oli kapteeni Panu Autio. Esityön maaliin teki Jukka Kytölä.

Maalien jälkeen pelin oli edelleen hyvin Suomen kontrollissa, eikä Kypros päässyt juurikaan maalipaikoille. Keskiviikon pelinsä 0-4 Montenegrolle hävinnyt Kypros nosti jakson lopussa maalivahtiansa rohkeasti mukaan hyökkäyksiin, mutta Suomi ei joutunut vaikeuksiin.

Toisella jaksolla Suomi jatkoi vahvaa otettaaan ja ajassa 23.41 Autio siirsi maalin edestä pallon tyhjiin Miika Hosion loistavasta syötöstä.

Reilun puolen tunnin pelin jälkeen Autio onnistui jälleen maalinteossa. Hattutemppu vei Suomen 4-0-johtoon. Syötön maaliin antoi jälleen Hosio.

Pari minuuttia myöhemmin Autio jatkoi maalitehtailuaan Jukka Kytölän syötöstä. Aution illan neljäs osuma vei Suomen viiden maalin johtoon.

Lopussa Suomi kontrolloi peliä hyvin, eikä Kypros päässyt missään vaiheessa kunnolla hätyyttelemään Juha Ojanperän vartoimaan Suomen maalia.

Näin Suomi nappasi itselleen voiton maalein 5-0. Ensimmäisessä pelissään Suomi kaatoi Walesin 4-0. Lauantaina Suomi kohtaa Montenegron. Pelissä ratkaistaan lohkovoiton ja jatkopaikan kohtalo.

– Lähdimme tähän peliin parantamaan taas peliämme. Onnistuimme siinä hyvin. Kypros ei saanut juurikaan paikkoja ja nolla omissa oli hyvä suoritus. Suomen toinen valmentaja Ville Sihvonen sanoi pelin jälkeen.

– Se on hyvä merkki, että olemme pitäneet nollan nyt molemmissa peleissä. Kollektiivinen koko joukkueen puolustuspeli toimii hyvin, Sihvonen jatkoi.

Sihvonen jakoi kehuja puolustuspelin lisäksi Suomen avauskentälliselle, joka teki avauspelin tapaan kaikki Suomen maalit.

– Avauskentällinen pelasi jälleen hyvin. He loivat paljon paikkoja ja muutenkin pallollinen pelaaminen on nyt ihan huipputasolla.