Ensimmäisellä jaksolla Sievi Futsal karkasi 2-0-johtoon Rami Tirkkosen ja Dritan Stafsulan maaleilla.

Toisella jaksolla SiFu näytti karkaavaan voittoon, kun Tirkkosen toinen osuma vei joukkueen 3-0-johtoon.

KaDy ei kuitenkaan luovuttanut vaan se nousi vielä tasoihin. Miika Hosio, Jussi Kaihlajärvi ja Arash Muridiyaz onnistuivat maalinteossa. 3-3-tasoitus syntyi ajassa 39.20.

Jatko-ottelu eteni tasaisissa merkeissä, mutta SiFu punnersi lopulta itselleen voiton, kun Jarmo Junno teki maalin sekunti ennen päätösvihellystä.

Näin Sievi Futsal johtaa finaalisarjaa otteluvoitoin 1-0.

Joukkueet kohtaavat 2.finaalissa Jyväskylässä sunnuntaina kello 17.00.

Sievi Futsal – KaDy 4-3 ja 3-3 (2-0)

9:12 Rami Tirkkonen (Nikola Erceg) 1-0, 15:29 Dritan Stafsula (Timor Inapshba) 2-0, 25:29 Rami Tirkkonen (Marko Simeunovic) 3-0, 27:57 Miika Hosio (Jere Keskinen) 3-1, 34:00 Jussi Kaihlajärvi (Miika Hosio) 3-2, 39:20 Arash Muridiyazd (Jussi Kaihlajärvi) 3-3, 49:59 Jarmo Junno 4-3

Varoitukset: 26:00 Sievi Futsal Inapshba Timor, 31:00 KaDy Kaihlajärvi Jussi, 42:00 Sievi Futsal Inapshba Timor, 49:00 Sievi Futsal Toivola Miika