Ilves nousi tappioasemasta voittoon Bajo Pivljania vastaan. Ilves sai otteluun loistoalun, kun jo 31 sekunnin kohdalla Joni Pakola vei tamperelaiset johtoon. Bajo Pivljan nousi kuitenkin tasoihin vajaat kahdeksan minuuttia myöhemmin Bojan Bajovicin toimesta. Sama mies oli asialla toisen puoliajan alussa, mutta viimeinen kymmenminuuttinen käänsi ottelun lopullisesti Ilvekselle. Ensin Jaakko Laitinen tasoitti, muutamaa minuuttia myöhemmin Timur Inapshba vei Ilveksen johtoon ja loppulukemat viimeisteli Juha-Pekka Torvinen.

Ilveksen jatkopaikka varmistui, kun Perth hävisi omassa ottelussa Croatia Berlinille 1-3. Ilves kohtaa päätösottelussa nimenomaan Perthin ja tamperelaiset voivat lähteä siihen vapautunein mielin.