Ottelu alkoi Sievin kannalta loistavasti, kun Sievi johti ottelua jo 2-0 reilun minuutin pelin jälkeen Juho Väinälän ja Jaakko Alasuutarin maaleilla. Seuraavaksi maalit iski GFT, tilanteeseen 2-2. Molempien maalien tekijänä Jaso Oksanen. Ensimmäisen jakson loppupuolella Joni Pakola laittoi vielä kuuden metrin rangaistuspotkupisteeltä pallon verkkoon ja tauolle lähdettiin tilanteessa 3-2.

Ottelun toinen puoliaika alkoi samalla tavalla kuin ensimmäinen. Sievi iski kaksi maalia, tekijöinä Jarmo Junno ja Rami Tirkkonen. GFT kuitenkin tasoitti ottelun Sievi FS:n paidassa UEFA Futsal Cupin esikarsintakierroksella mukana ollut Miika Hosion kahdella maalilla ja Hossein Atayin maaleilla lukemiksi 5-5. Sievi pääsi vielä kerran johtoon debytantti Timi Knuutisen maalilla, mutta se ei riittänyt Sieville. GFT teki vielä kolme maalia ennen päätössummeria. Hosio teki vielä maalin ja sai näin hattutempun täyteen. Jaso Oksanen teki kaksi maalia: yhden pelitilanne maalin ja yhden maalin kymmenestä metristä, Sievin kuudennen virheen johdosta ja loppulukemina tulostaululla oli 6-8. Super Cupin pokaali matkasi tällä kertaa Espooseen.