GFT nappasi voiton miesten cupissa, kun Pirkkahallissa Tampereella pelatussa finaalissa Liikunnan Riemu kaatui maalein 4-2. Ottelun kaikki maalit nähtiin avausjaksolla.

Riemu siirtyi alussa johtoon, kun Kasperi Halme onnistui maalinteossa. GFT iski kuitenkin peräjälkeen neljä maalia, kun Lasse Lind, Ville Spangar, Ari Makowski ja Miika Hosio onnistuivat.

Riemun Jukka Kosonen iski vielä maalin avausjakson viimeisellä minuttilla.

Kun toisella jaksolla ei maaleja nähty, voitti näin GFT cup-finaalin maalein 4-2.

Naisten Futsal Cup kaudella 2015-16 päättyi GFT Prinsessojen juhliin, kun Ilves FS kaatui sunnuntain finaalissa Pirkkahallissa maalein 6-4.

Ottelu ratkesi vasta jatko-ottelussa. Varsinainen peliaika päättyi lukemiin 4-4. Pirta Hiukka ja Heidi Pihlaja tekivtä GFT:n maalit jatko-ottelussa.

Espoolaisten muut maalit pelissä tekivät Daniela Tjeder (2), Elina Vilkki ja Heidi Lindström.

Ilveksen maalit tekivät Elina Korsumäki, Jonna Kykkänen, Maria Mäntylä ja Elina Myllymäki.

Ilves johti peliä toisella jaksolla jo maalein 4-1, mutta GFT:n hyvä kiri toi joukkueelle cup-mestaruuden.