Suomi aloitti ottelun väkevästi ja ottelun avausmaali nähtiin 7.46, kun Miika Hosio viimeisteli Jukka Kytölän syötöstä. Seuraavana oli vuorossa Panu Autio 14.04 ja tällä kertaa esityön teki Juhana Jyrkiäinen. Jyrkiäinen sai itse kunnian viimeistellä kolmannen osuman ennen taukoa.

Saliharrit sai toiselle puoliajalla parhaan mahdollisen alun, kun turkkilaispelaaja teki oman maalin 35 pelisekunnin jälkeen ja siihen katkesi myös isäntien selkäranka. Sergei Korsunov iski viidennen ja Jyrkiäinen viimeisteli hattutempun ennen kuin Turkki pääsi lopussa kaventamaan. Ennen Turkin kavennusta Juha-Matti Savolainen torjui 10 metrin vapaapotkun ja heti kavennuksen jälkeen toisen. Teittinen iski vielä Suomen kahdeksan ja lopussa Turkki pääsi vielä hieman kaunistelemaan lukemia.

Suomi päättää MM-karsinnat kohtaamalla sunnuntaina Serbian. Ottelussa ratkaistaan myös lohkon toinen sija, sillä Serbia hävisi aiemmin perjantaina Venäjälle 1-2.