Serbia meni kamppailussa johtoon jo vajaan kolmen minuutin kohdalla. Osuman teki kapteeni Marko Perić. Suomi oli pelissä hyvin mukana ja myös luotua muutaman maukkaan maalipaikan, kuten Juhana Jyrkiäisen yritys, joka kilahti tolppaan vajaan kymmenen minuutin kohdalla.

Serbia oli vahva myös toisen puoliajan alussa ja lisäsi johtoaan ajassa 21.02. Maalintekijäksi merkittiin Mladen Kocić.

Suomen kiri tuotti maalin ajassa 36.39. Panu Autio sai pallon Miika Hosiolta ja kavensi tilanteeksi 1-2. Lisäosumia ei kuitenkaan nähty, joten Serbia nappasi voiton ja nousi lohkossa Suomen ohi.

Suomi voitti turnauksessa pelaamistaan kolmesta ottelusta yhden, kun isäntämaa Turkki kaatui perjantaina komeasti 8-2-lukemin. Lohkon kaksi parasta eli Turkki ja Serbia, etenevät MM-karsintojen play off -vaiheeseen. MM-lopputurnaus pelataan syys-lokakuussa 2016 Kolumbiassa.