Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran lauantaina, jolloin vieraat olivat niukasti parempia 1-0-lukemin.

Slovenia sai sunnuntainakin kamppailuun hyvän alun ja loi ensimmäiset tilanteet. Suomi sai paikan reilun seitsemän minuutin kohdalla. Sergei Korsunov laukoi, mutta vastustajan maalivahti venyi jalkatorjuntaan.

Seuraavaksi Suomi nousi Panu Aution toimesta ja laukomaan pääsi Miika Hosio, mutta pallo kilpistyi pelaajistoon. Isännät siirtyivät johtoon 11. minuutilla. Hosio nousi vasemmalta ja otti matkalla seinäsyötön Arber Istrefilta. Laukaus upposi varmasti verkon perukoille.

Suomella oli ajassa 12.02 loistopaikka lisätä johtoa. Iiro Vanha laukoi keskeltä ja maalivahti torjui eteensä. Rami Tirkkonen ohjasi jatkopallon yli maalin.

Slovenia sai seuraavaksi terävän vastahyökkäyksen, mutta Antti Koivumäki torjui kapteeni Igor Osredkarin yrityksen. Vieraat yrittivät seuraavaksi erikoistilanteesta. Veto keskeltä kulmapotkun jälkeen olikin kova, mutta Koivumäki venyi jalkatorjuntaan. Slovenia iski vastaavasta tilanteesta osumansa lauantaina.

Jarmo Junno pohjusti 17. minuutilla tilanteen, mutta Tirkkosen viimeistely epäonnistui. Pian tämän jälkeen Slovenia karkasi ylivoimahyökkäykseen, mutta laukoi isäntien onneksi ohi. Autio pohjusti vielä paikan Mikko Kytölälle suojattuaan palloa hyvin, mutta tämän laukaus jäi vaisuksi.

Autio ja Hosio iskivät toisen puoliajan alussa, mutta viimeksi mainittu ei aivan saanut palloa kontrolliinsa maalintekotilanteessa. Slovenia tuli tasoihin 23. minuutilla. Matala kulmapotku tavoitti keskeltä Matej Fideršekin, joka laukoi varmasti 1-1-lukemat.

Toisen puoliajan puolivälissä Slovenia sai pallon tolppaan, mutta tasatulos säilyi sitkeästi. Seuraavaksi Suomi sai kuin varkain tilanteen, mutta Markus Rautiaisen veto kilpistyi maalivahtiin.

Suomi sai ajassa 34.14 hyvästä paikasta vapaapotkun. Autio asettui pallon taakse, mutta laukoi päin maalivahtia. Vajaa minuutti myöhemmin oli Slovenian paikka siirtyä johtoon. Hyökkäyksen kärki oli unohtunut maalivahti Iiro Auvisen eteen, mutta ei onnistunut viimeistelyssä.

Vieraat pitivät palloa vahvasti ja saivatkin käännettyä pelin edukseen 37. minuutilla. Viimeistelijänä toimi Gašper Vrhovec.

Suomi otti tämän jälkeen maalivahdin ulos ja ylimääräisen kenttäpelaajan tilalle. Ylivoima tuotti tulosta ajassa 38.21. Antti Teittinen taisteli pallon keskelle, mistä se löysi Korsunovin, joka iski 2-2-osuman. Autiolla oli heti perään mahdollisuus iskeä uudestaan, mutta vasemmalta lähtenyt kuti kilpistyi kulmapotkuksi. Yrittämään pääsi vielä myös Kytölä, mutta tulos 2-2 kesti loppuun saakka.

Kaksi kovaa maaottelua Sloveniaa vastaan toimivat hyvänä valmistautumisena EM-karsintaan, mitä Suomi pelaa ensi keväänä.

Suomi-Slovenia 2-2

11′ 1-0 Miika Hosio

23′ 1-1 Matej Fideršek

37′ 1-2 Gašper Vrhovec

39′ 2-2 Sergei Korsunov