Lauantaina hallitseva mestarijoukkue Ilves FS voitti kotonaan Leijona Futsalin 5-1. Ilves FS meni menojaan toisen puoliajan alussa. Maalinteon aloitti nuori Jani Korpela ja muutama minuutti myöhemmin peli oli jo 3-0 Petri Grönholmin ja Valtteri Similän osumilla. Grönholm roikotti pallon toistamiseen Leijona Futsalin maaliin ja Jani Nyblom täydensi Ilveksen tehohetken osumalla Jarno Majamaan poikittaissyötöstä. Leijona Futsalin ainokaisen iski Stefan Krstic, mutta kunnolliseen kiriin ei vierasjoukkueella ollut enää aikaa.

Hyvinkäällä nähtiin sunnuntaina nousijajoukkueiden välinen taisto PS Villan ja PP-70:n kohdatessa. PP-70 iski ensimmäisen puoliajan puolivälissä minuutin tehohetken aikana kaksi maalia. Markus Säde iski seuran ensimmäisen maalin Futsal-Liigassa ja Sergei Korsunov osui 35 sekuntia myöhemmin. Loppulukemat 0-3 teki toisella puoliajalla Joona-Petteri Valkama. PP-70:lle vahva avaus Futsal-Liigassa nollapelillä.

Viime kauden hopeajoukkue Tervarit aloitti kauden 1-4 (1-3) -voitolla Mad Maxiä vastaan. Kuten PP-70, myös Tervarit iski kaksi peräkkäistä maalia nopeaan tahtiin ensimmäisellä puoliajalla. Riku Säärelä syötti ensin Iiro Vandellin maalintekoon ja 19 pelisekuntia myöhemmin tilanne oli jo 0-2 Teemu Vennon osuessa Säärelän syötöstä. Ensimmäisellä puoliajalla maalinteossa onnistui vielä Tervarit-konkari Adrian Rizvani ja Maxien 1-3-kavennuksen teki 6 metrin rangaistuspotkusta Sasu Nieminen. Kotijoukkue Mad Max ei saanut kunnollista kiriä aikaiseksi ja Tervareille täysi pistepotti 1-4 voitolla Rizvanin osuttua myös toisella puoliajalla kertaalleen.

Illan jännittävin ottelu nähtiin Jyväskylässä, jossa Riemu ja TPK tarjosivat viihdyttävän ottelun 250 paikalla olleelle katsojalle. Riemu karkasi ottelussa jo ratkaisevanoloiseen 3-0-johtoon Tom Korolaisen osuttua kahdesti ja Janne Törmäsen kertaalleen. Viimeisten kuuden minuutin aikana nähtiin kuitenkin huikea kiri. Niko Mäkinen kavensi ottelun 3-1:een ja ajassa 36:40 Joni Vuorinen toi vieraat komealla osumalla jo maalin päähän ja heti perään syntyi ottelun tasoitusosuma. Riemu pääsi koittamaan voitto-osuman tekoa 10 metrin vapaapotkusta, mutta Törmänen ei saanut tuplattua maalisaldoaan. Ottelu näytti menevän jatko-ajalle, kunnes 15 sekuntia ennen päätössummeria Mäkinen onnistui pallonriistossa ja päätti TPK:n huiman kirin 3-4 voitto-osumaan.